Top

5x uniek uit eten in Nederland

Sport en gezondheid > Lifestyle  > 5x uniek uit eten in Nederland

5x uniek uit eten in Nederland

Ben jij al ontzettend vaak uit eten geweest bij het restaurantje om de hoek? En vind je dat het wel eens tijd wordt voor weer eens wat anders? Er zijn genoeg plekken in Nederland waar je echt uniek uit eten kunt gaan. Of je nou met vriendinnen, je partner of je familie uit eten gaat, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze plekken.

Skydining

Heb je geen last van hoogtevrees? Dan is skydining echt iets voor jou! Skydining is, zoals de naam al zegt, dineren op grote hoogte. Je neemt bijvoorbeeld plaats in een luchtballon, waarna een chef kok de lekkerste gerechten voor je bereidt. De gerechten kunnen zelfs worden bereid door middel van de hete lucht van de ballon zelf. Dit is ontzettend spectaculair en zal je niet snel vergeten.

WOODSTONE Pizza and Wine

Ook WOODSTONE Pizza and Wine biedt een hele unieke restaurantervaring. Associeer je het eten van pizza met een snelle hap en matige service? Dat is zeker niet het geval bij WOODSTONE Pizza and Wine! Hier kun je namelijk genieten van de lekkerste pizza’s, een echte restaurantervaring, geweldige service en de heerlijkste wijnen. Zo wordt het eten van pizza een echt feest. Ook als je op je dieet let of geen gluten mag eten kun je gewoon terecht bij WOODSTONE Pizza and Wine.

Dineren in een trein

Wist jij al dat je ook kunt dineren in een trein? Ook dit is een hele unieke belevenis. Je neemt plaats in een trein die helemaal is ingericht als restaurant. Je geniet van heerlijk eten, en ondertussen krijg je de mooiste plekjes van Nederland te zien. Dit rijdende restaurant is een hele bijzondere belevenis. Na de rit word je weer netjes afgezet bij het opstapstation.

Thema restaurants

Daarnaast zijn er een aantal leuke thema restaurants waar je bijzonder kunt dineren. Zo kun je bij Mama Kelly eten in een restaurant wat helemaal in het roze is ingericht. Ontzettend leuk dus om te doen tijdens een gezellige avond met je vriendinnen! Ook kun je dineren in een tropisch restaurant. Zo waan je je even op een heerlijke tropische vakantie.

De Euromast

In de Euromast kun je op grote hoogte genieten van een heerlijk diner. Vanuit deze locatie heb je perfect uitzicht over de stad Rotterdam, dus vooral voor de echte liefhebbers van Rotterdam is dit een leuk uitje. Als het donker is ‘s avonds, zijn de tienduizenden lichtjes van Rotterdam de perfecte achtergrond voor een romantisch diner.