Top

Afvallen op een perfect gezonde manier

Sport en gezondheid > Lifestyle  > Afvallen op een perfect gezonde manier

Afvallen op een perfect gezonde manier

Afvallen is zo moeilijk nog niet. Voor mij niet althans. Weet je wat echt lastig is? Perfect gezond afvallen. Ik zat laatst de labels te lezen van allerlei dieet shakes en producten. Koolhydraatarm en verrijkt met eiwit. An sich is dat een positieve zaak. Maar niet wat de meeste fabrikanten er allemaal bij doen! De meeste producten zitten vol met suiker. Dat kan niet de bedoeling zijn. Anno 2018 zijn we ons allemaal wel bewust de negatieve invloed van te veel suiker in ons dieet. Al die overbodige e-nummers en rare ingrediënten waarvan ik de naam geeneens kan uitspraken om daar maar over te zwijgen!

Laatst kwam een vriendin van mij met een aanbeveling. Ze zei je moet eens be-slank.nl bezoeken. Die bieden dieet producten aan die je met een gerust hart kunt tot je nemen. Geen e-nummers, een minimum aan en louter natuurlijke suikers. Kortom, the real deal. Ik had bijna al de hoop opgegeven moet ik eerlijk toegeven. Ik zag ook de vergelijkingstabel van Be-Slank en die onderbouwde wat ik reeds wist de meeste dieet merken zijn helemaal niet gezond want het is niet goed om iedere dag een product tot je te nemen dat gevuld is tot de nok met suiker.

Enfin, ik koos gelijk voor een compleet afslank pakket van Be-Slank. Daarbij zitten o.a. shakes, repen en ook andere eiwitrijke koolhydraatarme producten zoals soep, havermout. Enfin, bij deze deel ik de gegevens van de webshop:

Be-Slank
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren
Provincie: Groningen
Telefoon: 050 879 5577
URL: https://be-slank.nl/product-categorie/afslankpakketten/

Het pakket was binnen een dag al binnen bij mij. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief. Ik vind met name de shakes erg lekker. Mijn favoriete smaak tot nu toe is mango passievrucht. Maar ook de vanille smaak mag er zijn maar ik heb dan ook een zwak voor vanille.