Top

De Motorola edge 20 Lite met een 2-jarig abonnement

Sport en gezondheid > Lifestyle  > De Motorola edge 20 Lite met een 2-jarig abonnement

De Motorola edge 20 Lite met een 2-jarig abonnement


Is de Motorola edge 20 Lite dé smartphone die je graag wilt hebben? Maar heb je geen idee of je dit toestel in termijnen wil aanschaffen of dat je het toestel liever koopt? Kijk dan eens op de website van Simyo. Je kunt hier namelijk zelf bepalen hoeveel je, bij het afsluiten van een 2-jarig abonnement, direct bijbetaald voor je nieuwe toestel. Dit bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat je totaal moet betalen. Hierdoor worden de maandelijkse kosten lager. Natuurlijk kun je bij het 2-jarig contract van Simyo er ook voor kiezen om het totale bedrag van het toestel in 24 maanden af te betalen. Na die 24 maanden is het toestel van jou en betaal je alleen nog de abonnementskosten. 

Na 24 maanden


Na 24 maanden wordt het vaste contract stilzwijgend verlengd en omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van één maand. Je kunt na die 24 maanden ook, in plaats van het vaste abonnement, overstappen op een sim only abonnement. Bij een vast abonnement is het ook mogelijk om een bepaald bedrag in één keer te betalen voor je toestel. Hoe hoger het bedrag dat je in één keer bijbetaald, hoe lager de maandelijkse kosten worden. Het bedrag dat je voor de Motorola edge 20 Lite maximaal betaald is € 240,-. 

De iPhone se 64gb met een vast- of een sim only abonnement


Heb je liever een iPhone, bijvoorbeeld de iPhone se 64gb? Je kunt ook hierbij kiezen voor een 2-jarig abonnement waarbij je, ook bij dit toestel, zelf kunt bepalen welk bedrag je direct wilt betalen voor je nieuwe iPhone 64gb. Dit kun je zeer eenvoudig doen op de website van Simyo, door het schuifje van de kosten van de telefoon te verstellen. Zo zie je direct wat je maandelijkse kosten worden en wat je direct bij aanschaf moet betalen. Hoe hoger het bedrag dat je direct betaald, hoe lager de maandelijkse abonnementskosten. Na 24 maanden is het toestel betaald en worden de kosten van je abonnement daar niet meer mee belast.

Zelf je bundel samenstellen


Je kunt zelf je bundel samenstellen en daarmee ook de hoogte van de abonnementskosten mee laten dalen of stijgen. Je kunt maandelijks overstappen naar een hogere of een lagere bundel. Wel gelden vanaf dat moment dat je de bundel laat ingaan, de tarieven van die nieuwe bundel. Wil je overstappen naar een andere abonnementsvorm dan krijg je de korting van die abonnementsvorm, maar de korting van je huidige abonnementsvorm komen dan te vervallen. Bij Simyo betaal je geen aansluitkosten en is de bedenktijd 14 dagen. Heb je KPN-internet thuis, dan worden de bundels verdubbeld. Dus in plaats van bijvoorbeeld 10 GB internet krijg je 20 GB internet en in plaats van 200 min / sms krijg je 400 min / sms. Heb je liever een sim only abonnement? Ook daarvoor kun je terecht bij Simyo.