Top

De zonnebrillentrends van 2020

Sport en gezondheid > Lifestyle  > De zonnebrillentrends van 2020

De zonnebrillentrends van 2020

De zomer komt eraan, dus dat betekent: de nieuwe voorjaarsgarderobe verruilen! Door het coronavirus zal de zomer anders zijn dan andere jaren. Zo zal er altijd 1,5 meter afstand gehouden moeten worden en wanneer de terrassen weer open mogen is nog onduidelijk. Gelukkig is het al wel lekker weer en schijnt de zon met mate. Op zo’n zonnige dag wil je optimaal genieten en niet verblind worden door de zon. Daarom is nu het moment om een nieuwe zonnebril te shoppen. Ben jij benieuwd naar de trends van dit seizoen? Wij zetten ze even op een rijtje. 

Back in the days

De mode, soms vernieuwend, maar ook zie je vaak herhalingen terug van trends uit de jaren 50, 60 en 70. In de zomer van 2020 zul je verschillende mixen zien van zonnebrillen uit de jaren na de oorlog. Een opvallende, grote zonnebril met warme kleuren. Dat behoort tot een van de trends uit dit jaar. 

Metal deluxe

de metal look is er zeker een om niet te vergeten. Binnen deze trend zie je veel minimalistische brillen in zilver, goud en metaal. De vorm van deze brillen zijn uiteenlopend. Rond, rechthoekig of het pilotenmodel. Ben je een accessoires freek dan past deze trend bij jou. 

Urban champion

Dit is een sportieve trend. De outfit die vroeger alleen spierbundel droegen, is nu populair onder heel veel Nederlanders. Het past zowel bij sportschool kleding als bij casual kleding. Deze brillen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar en daarbij ook in verschillende brillenglazen.

Sweet memories

Deze trend is nemen we mee van vorige jaren. Vooral de zonnebrillen met pasteltinten zijn populair onder vrouwen. Wil je als vrouw een echte eyecatcher kies dan voor deze bril en je steel geheid de de show.

Waar vind je deze zonnebrillentrends?

Nu veel gelezen te hebben over de nieuwe zonnebrillentrends van 2020, ben je vast benieuwd waar je deze zonnebrillen te vinden zijn. Voor zowel normale als versterkte zonnebrillen ben je bij brillenwinkel etten-leur op het juiste adres.