Top

Een huis kopen rondom Fuengirola bij Villa Nova

Sport en gezondheid > Tips  > Een huis kopen rondom Fuengirola bij Villa Nova

Een huis kopen rondom Fuengirola bij Villa Nova

De Costa del Sol is een zeer geliefde vakantiebestemming. Jaarlijks trekken er mensen vanover de hele wereld naar Costa del Sol toe om hier te genieten van het lekkere weer. Een geliefde plek in Costa del Sol is Fuengirola. Fuengirola heeft een oppervlakt van 10km2 en er wonen zo’n 80.000 mensen. De stad is erg sfeervol en heeft een leuke boulevard. Mede hierom kiezen er ook veel toeristen voor om hier naartoe te gaan. Dit maakt het voor vermogende mensen de kans om een goede investering te doen. 

Hoe is het weer in Fuengirola?

Een huis kopen rondom Fuengirola bij Villa Nova wordt gezien als een erg goede investering. Dit heeft onder andere te maken met het klimaat. Gedurende het hele jaar is het in Fuengirola lekker weer. Steeds meer Nederlanders kiezen er daarom ook voor om hier te overwinteren. In de winter blijft het namelijk rond de 20 graden. In de zomer is het hier echter regelmatig boven de 30 graden. Mocht je niet goed tegen extreme hitte kunnen, dan is Fuengirola wellicht niks voor jou. 

Wat maakt Fuengirola nog meer populair?

Fuengirola is van oorsprong een vissersdorp. Het heeft een boulevard van meer dan 8 kilometer en beschikt over prachtige stranden. Het centrum wordt als gezellig omschrijven en een groot voordeel van dit centrum is dat er een hoop autovrije straatjes zijn. Zo kun je heerlijk bij een tapasbar zitten en genieten van het lekkere weer. 

Is een huis kopen in of rondom Fuengirola een goede investering?

Een Spaans huis kopen als investering brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst kun je er op de lange termijn een mooi rendement mee behalen. Ten tweede zorgt dit ervoor dat je ook regelmatig zelf naar het buitenland kunt gaan. Mocht je een huis in het buitenland willen kopen dan is Fuengirola hier een zeer geschikte plek voor. Wel is het dan belangrijk dat je toeristen naar de woning trekt. Dit kun je onder andere doen door te adverteren op grote vakantiesites als Booking.com. Houd er wel rekening mee dat zij hiervoor commissie vragen. Het bedrag aan commissie kan behoorlijk oplopen, meestal gaat het om minimaal 10% per boeking.