Top

Het is detox tijd!

Sport en gezondheid > Gezondheid  > Het is detox tijd!

Het is detox tijd!

Een sapkuur… wat is dat precies? Goede vraag! Bij een sapkuur, ook bekend als detox of sapvastenkuur, eet je gedurende een periode van 1 tot 5 dagen alleen maar sappen. Het is een zeer effectieve manier om je lichaam te reinigen en je systeem te resetten. Deze sappen zijn koud geperst en bevatten geen vezels, wat je spijsverteringsstelsel wat rust en ontspanning geeft, want iedereen functioneert beter na een kleine vakantie!  Een Dr Blend cleanse is 100% gecertificeerd biologisch, koudgeperst en bestaat uit 6 verschillende sappen en 1 shot per cleanse dag. Gezond, effectief en lekker, proost daarop!

Hoe te reinigen

STAP 1

Bereid  voor

Om de best mogelijke resultaten uit je cleanse te halen is voorbereiding essentieel! Begin minstens 2 dagen van tevoren met de voorbereiding van je sapkuur 3 dagen door goed op te letten wat je eet en drinkt. Wij raden u aan bewerkte voedingsmiddelen, alcohol, cafeïne, nicotine en rood vlees te vermijden, uw waterinname te verhogen en veel verse biologische groenten en fruit te eten.

STAP 2

Snel

De cleanse is begonnen! Een Dr Blend cleanse bestaat uit meerdere sappen en een shot per cleanse dag, dat is het! Onze cleanse menu’s zijn speciaal ontworpen om je alle mineralen en voedingsstoffen te geven die je op een dag nodig hebt. Tijdens een cleanse eet u idealiter geen vast voedsel. In aanvulling op je Dr Blend sappen en shots raden wij je aan veel water en ongezoete kruidenthee te drinken. De kwaliteit en zuiverheid van de sappen die je tijdens een sapkuur 5 dagen drinkt is erg belangrijk. Dr Blend gebruikt alleen de allerbeste kwaliteit, gecertificeerd biologisch fruit en groenten die we persen met behulp van de koudgeperste methode in onze eigen faciliteiten. De koude pers methode vereist geen hitte, geen pasteurisatie en we voegen nooit conserveringsmiddelen toe aan onze sappen. Deze methode behoudt maximale voedingsstoffen, mineralen en vitaminen, zodat uw lichaam alles krijgt wat het nodig heeft (en meer) tijdens uw cleanse.

STAP 3

Geniet van

Wees lief voor je lichaam. Vermijd zware trainingen tijdens je cleanse, kies in plaats daarvan voor lichtere training opties zoals yoga, wandelen of stretchen. Een massage is een geweldige aanvulling op het reinigingsproces omdat het de ontgifting stimuleert, en het is een verwennerij voor je lichaam. Of je nu een 1, 3 of 5-daagse sapkuur doet, je lichaam zal je van binnenuit bedanken. Je zult verbaasd zijn hoe snel je resultaten begint te voelen en te zien! We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.