Top

Hoe kun je aura’s lezen?

Sport en gezondheid > Gezondheid  > Hoe kun je aura’s lezen?

Hoe kun je aura’s lezen?

Naast dat je eigen lichaam, heeft elk persoon ook een eigen aura met aura kleuren. Dit wordt wel het energielichaam genoemd. Je aura bevindt zich in een wijdte van armlengte afstand in alle richtingen, om je lichaam heen. In deze aura zijn 7 verschillende lagen te onderscheiden die ieder van een eigen kleur voorzien zijn. Wil je graag meer leren over aura

kleuren? Neem dan eens een kijkje op www.zoma-opleidingen.nl. Via dit centrum kun je diverse opleidingen volgen waar je veel kennis en vaardigheden aangereikt krijgt over aura’s en aura kleuren. In dit artikel leggen we je alvast het een en ander uit! 

Wat is een aura?

Eenvoudig gezegd is je aura een persoonlijke bibliotheek. Deze geeft je informatie over je persoonlijkheid, emoties, je spiritualiteit, mentale en fysieke gesteldheid en zelfs je verleden. Kleur kun je zien als een taal. Zodra jij weet waar alle aura kleuren voor staan, kun je iemand zijn of haar aura ‘lezen’. Op deze manier krijg je informatie over deze persoon. Elke kleur heeft een eigen betekenis en zegt iets over iemands eigenschappen en zelfs toestand op dat moment. De kleur van jouw aura is afhankelijk van de energie die je bij je draagt of uitvoert. Het heeft te maken met wie je bent, wat je doet, wat je denkt en hoe jij je voelt. 

Hoofdkleur 

Iedereen heeft een hoofdkleur die bij hem of haar hoort. Deze kleur is altijd in je aura aanwezig. De andere kleuren die in je aura voorkomen worden bepaald door je mentale of emotionele toestand, en waar je je op dat moment mee bezig houdt.  Ben je bijvoorbeeld energiek of boos, dan voert de kleur rood de boventoon. Ben je blij, positief of twijfelachtig? Dan is het de kleur geel die zal overheersen. 

Waarom je aura laten lezen?

De aura, oftewel het energieveld, is niet voor iedereen met het blote oog te zien. Auralezers hebben een paranormale gave, waardoor zij de aura wel kunnen zien en voelen. Ervaar je bijvoorbeeld blokkades in het leven? Dan is het voor sommige mensen heel fijn om hun aura te laten lezen en te leren waar de kleuren van de aura voor staan. Het kan verhelderend werken om te weten wat voor aura kleuren je bij je draagt, want zo krijg je meer inzicht en begrip voor wie je daadwerkelijk bent. Wil je meer hierover leren? Tijdens een opleiding tot Holistisch therapeut of een Reiki cursussen wordt veel kennis en vaardigheden gedeeld over aura’s en aura kleuren.