Top

Hoe vermaak je jezelf het beste in de corona crisis?

Sport en gezondheid > Blog  > Hoe vermaak je jezelf het beste in de corona crisis?

Hoe vermaak je jezelf het beste in de corona crisis?

Lockdown nummer 2 is een feit en het gaat allemaal niet van een leien dakje om zo maar te zeggen. Rellen, protesten, mensen die zich simpelweg niet aan de regels houden en nog veel meer. Dit is jammer omdat het grootste deel van Nederland zich wel aan de regels houd en dus wordt benadeeld door degene die het niet doen. Voor degene die het wel doen willen we graag wat tips geven voor het thuiszitten! 

Sporten

Je ziet sinds de eerste lockdown een piek in mensen die sporten. Dit komt omdat sporten een goede manier is om je hoofd leeg te maken en aan jezelf te werken. Natuurlijk wil je misschien niet naar de sportschool of zijn ze simpelweg niet open en moet je dus andere oplossingen gaan bedenken. Denk hierbij aan oefeningen die je gewoon thuis kan doen bijvoorbeeld grondoefeningen of hardlopen. Ook kun je ervoor kiezen om wat dingen aan te schaffen zoals gewichten om wat meer te kunnen doen. 

Lak je nagels

Voor de dames is dit natuurlijk een goede oplossing tegen de verveling. Je nagels lakken is een leuke bezigheid die nog eens de creativiteit in je naar boven haalt ook! Je kunt namelijk enorm veel doen met je nagels. Niet alleen 1 kleurtje maar ook meerdere met leuke patroontjes of decoraties. Gebruik voor die decoraties een Moyra stempelplaat. Dit zijn een soort van opzetstukjes op je nagel waarmee je super makkelijk dingen zoals kleine bolletjes, lijnen of patroontjes kan aanbrengen op je nagel. Het mooie is dus dat je er echt een enorm kunstwerk van kan maken als je dat wilt! Probeer het is en kijk wat je er van kan maken. 

Puzzelen 

Een enorme hype is ook dat je gaat puzzelen. Er zijn bijvoorbeeld sinds kort evenementen organisaties die puzzels hebben uitgebracht om je toch nog een beetje mee te nemen in een festival en een beetje tijd mee te doden. Het mooie is van puzzels ook dat je volledig de moeilijkheidsgraad kunt bepalen en er dus zoveel tijd als je zelf wilt aan kwijt kan zijn.