Top

Mooie huid hoe doe je dat?

Sport en gezondheid > Gezondheid  > Mooie huid hoe doe je dat?

Mooie huid hoe doe je dat?

Je wil graag een mooie huid, maar hoe realiseer je dat? Denk eens aan Medik8.be. Er zijn veel producten te koop voor je huid, maar je moet je er goed bewust van zijn dat iedere huid uniek is. Sommige mensen hebben een droge huid, anderen een hele vette huid. Daarom moet je goed weten wat voor huid jij hebt voordat je zomaar wat gaat bestellen om erop te kunnen smeren. Iedere huid verdient wel het beste, en daarom is het goed dat jij je bewust wordt van wat jij het beste kunt doen voor je huid.

Genoeg bewegen en zonlicht!

Lekker veel buiten zijn, dat is voor iedere huid gezond. Onze huid heeft genoeg vitamine C nodig, maar ook vitamine D is van belang en die haal je onder andere uit zonlicht. Dus als het mooi weer is, lekker naar buiten gaan en dan kun je daar in ieder geval geen tekort van krijgen! Veel fietsen en lekker wandelen, bewegen is namelijk ook goed en als je dat doet als het mooi weer is, dan is dat goed voor je lichaam en geest. Maar ook voor je huid en voor alles wat je maar wil. Je zal je ook veel beter voelen dus dat heeft ook invloed op je humeur. In de winter worden veel mensen depressief en dat komt omdat we dan veel minder zonuren hebben. Daarom is het goed om dan bijvoorbeeld naar een warm land op vakantie te gaan en van de zon te genieten, pak een zonnebank of ga heerlijk genieten van de crèmes die je op je huid kan smeren. Zo krijg je toch de juiste vitaminen binnen en daar geniet je vast en zeker ook volop van.

Buitenlucht helpt je huid

Voor wie is de buitenlucht gezond? Inderdaad voor iedereen, jong en oud doen er goed aan om veel buiten te zijn. Het is goed om jezelf aan te wennen dat je veel naar buiten gaat, een wandeling na het eten, op de fiets naar je werk, een wandeling tijdens de lunch op het werk met collega’s, alle kleine beetjes helpen om maar genoeg zonlicht op je huid te krijgen!