Top

Negatieve energie veranderen in positieve energie met edelstenen

Sport en gezondheid > Gezondheid  > Negatieve energie veranderen in positieve energie met edelstenen

Negatieve energie veranderen in positieve energie met edelstenen

Bij de gedachte aan rommel denken we vaak aan rondslingerende kledingstukken of snoepvelletjes die over de vloer zweven. Of zelfs die handdoek of die koffiemok die niet is opgeruimd, maar rommel is veel meer dan dat. Slechte eigenschappen of bepaalde gewoontes die jou beperken kun je ook tot rommel benoemen. Door deze rommel kun jij niet het maximale uit jezelf halen. Het wordt tijd om deze negatieve energie uit je leven te verwijderen, of nog beter; te veranderen in positieve energie. Dit kan aan de hand van een aantal tips en ook edelstenen kunnen jouw energie positief beïnvloeden. In deze blog bespreken we hoe je deze verandering stap voor stap kunt doormaken.

De negatieve energie aanpakken

De eerste stap voor jou is het opzoeken van de kern. Is er een bepaalde factor of een gebeurtenis die voor jou voelt als een belemmering? Zijn er vriendschappen of relaties die niet goed voelen of misschien voel je je niet fijn in de buurt van bepaalde personen. Het is goed om na te gaan wat je precies voelt bij je omgeving. Probeer probleemgericht ter werk te gaan. Zo kom je namelijk sneller bij de kern en dit leidt uiteindelijk tot een verandering van de negatieve energie in hopelijk positieve energie.

Andere oorzaken

Niet alleen bepaalde vriendschappen of relaties kunnen invloed hebben op jouw energielevel. Ook social media speelt zeker een rol. In deze coronatijd spenderen we meer dan ooit tijd op onze mobiele telefoons en social media is daar een groot onderdeel van. We zijn constant bezig om op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurd, maar social media is niet altijd een goed nieuws-show. Bekijk je volglijst kritisch, misschien kun je de negatieve delen eruit filteren. Je merkt dan al heel snel een positieve verandering. Om een positieve verandering te realiseren, is het ook een optie om gebruik te maken van edelstenen. Edelstenen dragen namelijk een energetische kracht die mogelijk invloed heeft op jouw gemoedstoestand en jouw gevoel. Een voorbeeld van zo’n edelsteen is de kwarts. De kwarts staat erom bekend dat hij negatieve energieën kan weren en positiviteit aantrekt.

De perfecte plek voor goede edelstenen

Ben jij op zoek naar de edelstenen die jouw negatieve energie in positieve energie kan veranderen? Dan ben je bij Ruben Robijn aan het juiste adres. Met een collectie bestaande uit 250 verschillende edelstenen is er altijd wel een edelsteen geschikt voor jou.