Top

Originele cadeauverpakkingen

Sport en gezondheid > Lifestyle  > Originele cadeauverpakkingen

Originele cadeauverpakkingen

Ieder jaar is het maar weer de vraag met verjaardagen, Sinterklaas of Kerst hoe je een cadeau gaat inpakken. Je wilt het natuurlijk origineel houden zodat het cadeau echt opvalt tussen alle andere cadeaus. In dit artikel geven wij jou 10 tips hoe jij cadeaus origineel kunt inpakken.

  1. Eenvoudige decoratie met stickers. Stickers zijn een hele eenvoudige en leuke manier om een cadeau mooi te maken. Je hoeft hiervoor geen inpak koning of koningin te zijn.
  2. Cadeaupapier waar je op kunt schrijven. Je kunt natuurlijk op elk cadeaupapier iets schrijven, alleen het cadeaupapier dat meer op normaal papier lijkt is het beste om iets op te schrijven.
  3. Stippen en spikkels maken een cadeau extra opvallend door het simpele papier een kleurtje te geven. Je kunt de stippen en spikkels erop plakken of zelf doen met verf en wattenstaafjes.
  4. Gebruik maken van koorden of stukjes touw is een hele makkelijke en leuke manier om een cadeau in te pakken.
  5. Je kunt ook foto’s toepassen om het cadeau nog persoonlijker te maken. Er zijn genoeg kleine printers speciaal voor foto’s gemaakt.
  6. Gebruik eventueel oude kleurrijke zakjes die je bij vorige cadeaus hebt gekregen. Je kunt van deze plastic zakjes ook confetti maken door ze klein te knippen.
  7. Confetti is ook een leuke toevoeging aan een cadeauverpakking. Je kunt bijvoorbeeld confetti in de cadeauzakjes van leukgegeven doen om het sierlijk in the pakken.
  8. Met dubbelzijdig inpakpapier geef je een extra spin aan je cadeau. Zo combineer je gemakkelijk twee verschillende motieven en kleuren.
  9. Geef je aan de jarige geld omdat je niks anders weet? Stop het geld dan in een ballon met confetti. Dit is ook een leuk cadeau om de jarige een klein beetje te pesten met het opruimen van alle confetti.
  10. Een doos vullen met kapotte kranten is een leuke manier om de jarige naar zijn of haar cadeau(s) te laten zoeken. Je kunt hier natuurlijk ook een cadeau in doen waar de jarige van kan schrikken door de textuur.