Top
 

Sneakers naar je werk?

Sport en gezondheid > Blog  > Sneakers naar je werk?
z

Sneakers naar je werk?

Er zijn heel veel vrouwen die hier wel eens last van hebben. Is het nou wel of niet oké om met je sneakers aan naar het werk te gaan en je hakken eens lekker in de kast te laten staan. Natuurlijk verschilt dit per baan en zijn er ook banen waarop deze vraag eigenlijk niet eens van toepassing is. Denk hierbij aan een stewardess dan is het toch vaak echt zo dat je je hakken aan moet trekken en je sneakers in de kast moet laten staan. Toch zijn er echter nog genoeg banen over waarbij je als vrouw wel gewoon op sneakers naar je werk kan gaan. Heb je dan uiteindelijk besloten om toch op je sneakers naar het werk gaan dan kan het toch verstandig zijn om op sommige puntjes toch even te letten. Je leest ze hieronder.

Kies voor een trendy paar

Als je graag sneakers aan wilt naar je werk dan zit je eigenlijk altijd wel goed met een trendy paar sneakers. Kijk eens goed rond wat je veel terugziet en wat jou nou echt geschikt lijkt voor jezelf. Met bijvoorbeeld een sneaker van Nike of Adidas zit je altijd wel goed en al helemaal als je voor de goede kleur en/of print kiest. Dit jaar zijn dan ook de witte en de nude sneakers een enorme trend. Dit zijn dan ook tegelijkertijd kleuren die je prima kunt dragen naar je werk. Als je liever voor wat donkere sneakers wilt gaan dan kun je het beste kiezen voor zwarte of grijze schoenen. Eigenlijk kun je voor best wel veel kleuren gaan maar als je graag felroze of gele sneakers wilt dan kun je deze toch beter bewaren voor in het weekend.

Zorg dat je sneakers schoon zijn

Iets wat heel erg belangrijk is, is dat je ervoor zorgt dat je sneakers te allen tijde goed schoon zijn. Dit geldt voor zowel hakken, sneakers als voor laarsjes. Je collega’s hoeven natuurlijk niet aan je schoenen te zien wat je in de weekenden doet. Zorg er daarom voor dat je je schoenen schoonmaakt, de meeste schoenen kunnen ook in de wasmachine mocht je er niet veel zin in hebben om het zelf schoon te maken. Wat ook een hele goede oplossing is, is om je schoenen die je naar je werk draagt gescheiden te houden van de schoenen die je in het weekend als je gaat stappen aandoet. Zo zorg je ervoor dat ze netjes blijven voor op het werk.