Top

Wat houdt Botox in Den Haag in?

Sport en gezondheid > Blog  > Wat houdt Botox in Den Haag in?

Wat houdt Botox in Den Haag in?

Steeds meer mensen ergeren zich groen en geel aan de rimpels in hun voorhoofd. Ze willen liever niet dat het verouderingsproces zichtbaar wordt, ben jij zo iemand? Ga dan eens praten met de specialisten van Botox Den Haag, het adres voor botox in Den Haag.

Botox is de merknaam van botuline toxine

Botox geldt als de merknaam van een medicijn dat luistert naar de naam botuline toxine. Uitgerekend een bacterie zorgt voor de productie en botox werk op de zenuwen. Ondertussen en al vanaf 1987 wordt botox in Den Haag gebruikt voor zowel cosmetische als medische toepassingen. Hoewel wij botox vooral kennen als een manier om iets aan de rimpels in je hoofd te doen, wordt het ook medisch gebruikt. Mensen die overmatig transpireren, tandenknarsen of te maken hebben met spastische spieren hebben baat bij botox, iets dat veel mensen niet weten.

Botox in Den Haag: als je iets aan je rimpels wilt laten doen

Mensen die zoeken naar botox in Den Haag doen dat vooral als ze iets willen doen aan de rimpelvorming in het gezicht. Botox kan helpen bij fronsrimpels, de bekende kraaienpootjes, bovenlip rimpels, putjes en rimpels in de kin en de eveneens bekende bunnylijntjes. Ook helpt het als jij je wenkbrauwen wilt liften en ook iets aan je hangende mondhoeken wilt doen. De werking van botox is ondertussen genoegzaam bekend. Het heeft de eigenschap dat het de beweging van spieren tijdelijk vermindert.

Botox heeft een werking tussen de vier en de zes maanden

Ook botox in Den Haag heeft een tijdelijke werking. Doorgaans werkt het tussen de vier en de zes maanden. Rond tien dagen nadat je geïnfecteerd bent, is het resultaat goed te zien. Na een injectie blokkeert de zenuwimpuls en raken spieren ontspannen. Hoewel de verhalen wel eens een ander verhaal willen vertellen, is het gebruik van botox in Den Haag tegenwoordig veilig. Ten opzichte van het door het lichaam gemaakte eiwit, is bij cosmetisch gebruik sprake van een sterke verdunning. Kies wel altijd voor een specialist als je botox laat injecteren.

Blijft uit de zon en ga niet meteen liggen of slapen

Heb je een adresje gevonden voor botox in Den Haag? Weert dan dat je een uur na de injectie niet moet gaan liggen en niet moet gaan slapen. Het is de eerste twee dagen bovendien verstandig om uit de zon te blijven. Dat geldt eveneens voor de zonnebank. Laat die ook tenminste twee dagen links liggen.

Geen vergoeding vanuit de basisverzekering

Er zijn mensen die ondertussen zweren bij een botox behandeling. Anderen vinden het helemaal niet erg om ouder te worden en laten de natuur hun werk doen. Het is een kwestie van smaak. Vaak zijn de mensen die zoeken naar botox in Den Haag dezelfde mensen die een ooglidcorrectie overwegen. Let wel op; een botox behandeling wordt nooit vergoed vanuit de basisverzekering. Er zijn verzekeraars die een aanvullende verzekering bieden, doorgaan moet je het echter gewoon uit eigen zak betalen. Ook dat kan meespelen of je al dan niet kiest voor een dergelijke behandeling.

Op zoek naar een betrouwbare kliniek? Kijk dan eens op https://skinsurgerybotox.nl/.