Top

Zo houd jij je huid mooi en je haar gezond

Sport en gezondheid > Blog  > Zo houd jij je huid mooi en je haar gezond

Zo houd jij je huid mooi en je haar gezond

Het is belangrijk om te zorgen voor een gezond lichaam. Een gezond lichaam zorgt voor een mooie huid en een mooi haar. Het is belangrijk om de haren dagelijks te wassen en goed te verzorgen. Het krijgen van mooie haren begint echter niet bij het wassen van de haren. Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste voeding. Lucovitaal gebruiken is een goede stap. Het nemen van vitamines en de juiste mineralen is natuurlijk belangrijk. Het helpt ook om een mooie huid te krijgen. 

De juiste voeding

Het is belangrijk om een gezond voedingspatroon te hebben voor gezonde haren en een mooie huid. Eet gevarieerd en kies voor voldoende eiwitten. Denk aan bonen, soja, granen en vlees. De juiste hoeveelheid vitaminen en ijzers zorgen voor een mooie huid en een geweldig haar. Ijzer is daarnaast ook belangrijk. Door de juiste mix te nemen van eten zal zorgen voor mooi haar en een geweldige huid. 

Voorkom stress

Het is belangrijk om stress te voorkomen. Stress leidt tot grijze haren zeggen veel mensen. Het is natuurlijk niet volledig bewezen dat stress leidt tot celveroudering. Het is vaak de lichamelijke stress welke zorgt voor haarverlies. De stress kan komen door een ziekte, gewichtsverlies en ook medicijnen. De emotionele stress gaat vaak samen met lichamelijke stress. Daardoor kunnen de mensen last krijgen van haaruitval. 

Wees lief voor het haar 

Het is belangrijk om goed voor je huid en haren te zorgen. Het haar moet je volop föhnen, verven, stylen en verzorgen. Pas op met chemische stoffen om de hoofdhuid gezond te houden. Houd de föhn op de juiste afstand. Kies daarnaast de juiste kleuren en de juiste producten. Kies een kapper welke het haar op de juiste manier kan behandelen. Samen met de juiste verzorgingsproducten zal het zorgen voor mooie haren.